Hoe is So Yes ontstaan?

Wij, Jessie en Sofie, werken al geruime tijd samen in het revalidatiecentrum van  AZ Delta in Roeselare waar we dagelijks mensen helpen om zo zelfstandig mogelijk door het leven te gaan ondanks hun beperkingen.

Als ergotherapeut worden we heel vaak geconfronteerd met de frustraties die personen met een beperking of hun mantelzorgers ervaren inzake kleding. Er is te weinig beschikbaar in België om mensen met een fysieke beperking te helpen bij het kiezen van hun garderobe: ofwel zijn de kleren niet comfortabel genoeg ofwel zijn mensen genoodzaakt om trainingspakken te dragen en verdwijnt het modieuze aspect. Daarenboven is aangepaste kleding vaak enkel verkrijgbaar in het buitenland en duur. Daar willen wij verandering in brengen.

Zo begonnen we te broeden op onze ideeën en in januari 2016 werd ‘So Yes’ een feit.


Sofie en Jessie_So Yes
De kennis die we opgebouwd hebben als ergotherapeut zorgt ervoor dat we goed weten welke aanpassingen nodig zijn om kledingstukken zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

De interesse en kennis van Jessie in mode en lifestyle maakt dat de laatste modetrends, stijlen en kleuren ook in onze collectie nagestreefd worden.

Sofie zorgt er dan weer voor dat er een duidelijke planning is, een goede communicatie met onze partners en klanten en dat onze webshop up to date blijft.

Deze ingrediënten zijn onze drijfveer om een aangepaste kledinglijn uit te bouwen die zowel betaalbaar, praktisch, comfortabel als modieus is.We zijn erg benieuwd naar jullie reacties en suggesties!


Sofie en Jessie